HSTuners

HSTuners (http://www.hstuners.com/forums/index.php)
-   Civic/Del Sol (http://www.hstuners.com/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   ecu codes? (http://www.hstuners.com/forums/showthread.php?t=27348)

sideshow775 06-19-2007 01:46 PM

ecu codes?
 
i went to do a ecu code test on my 92 civic and when i turned the ignition to on the check engine light does not come on? Any ideas why?

thermal 06-19-2007 09:57 PM

So, each time you start the car, you dont see the CEL blink at all? If that's the case, either the bulb is burnt or completely taken out.....

Racing Rice 06-20-2007 09:16 AM

More details would be great.. What method are you using to check the code? If they check engine light isn't on, why are you trying to check the codes?

sideshow775 06-20-2007 05:16 PM

well i got the light to come on...the bulb was hanging out for some reason...But now when I bridge the terminal to get the codes the check engine light stays on...no flashing or anything? When I just turn the ignition on without it being bridged it works fine ands turns off when the pump turns off. Any thoughs

ChrisCantSkate 06-20-2007 07:26 PM

might not be throwing a code

ebpda9 06-21-2007 07:07 AM

if it just stays on when the terminals are jumped is normal

thermal 06-21-2007 02:46 PM

Exactly.... maybe there is no code.... is the CEL on while driving normally?

hansheng 05-01-2012 11:19 PM

it worked sometimes, but my wife's 1989 LXi Accord was working perfectly, great car by the way, we didn't want to sell it but my sister got it and she's happy with it


All times are GMT -5. The time now is 06:21 PM.

Powered by vBulletin Version 3.5.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2006 HSTuners.com